Skip to content
Expediere rapidă a comenzilor
Pe piață din 2013
Mii de recenzii pozitive
30 de zile pentru retur
Ulubione

3MK Apple Carcasă MagCase iPhone 15 transparent / transparent

3MK Apple Carcasă MagCase iPhone 15 transparent / transparent - 1

Preț

€24,06

Evaluare

Produs indisponibil
Anunță-mă când e disponibil

Altă culoare / model

3MK Apple Carcasă MagCase iPhone 15 transparent / transparent
3MK Apple Carcasă Matt Carcasă iPhone 15 negru/negruEtui 3MK Satin Armor MagCase Apple iPhone 15Etui 3MK MagCase Smoke Apple iPhone 153MK Apple Husă Husă transparentă iPhone 153MK Hardy MagSilicone Apple iPhone 15 argintiu3MK Hardy MagSilicone Apple iPhone 15 galben3MK Armor MagCase Apple iPhone 153MK Carcasă de Satin Armor+ Apple iPhone 15 albastru

Descriere

Încărcați fără limite

IPhone-ul dvs. se încarcă fără fir? Atunci MagCase™ este modalitatea perfectă de a vă asigura că vă puteți bucura de caracteristicile high-tech ale telefonului dvs. Am fabricat carcasa din materiale de înaltă calitate, extrem de flexibile și am echipat-o cu magneți, astfel încât să se potrivească perfect cu carcasa iPhone-ului dvs. Ca urmare, vă puteți încărca telefonul foarte rapid, fără a îndepărta carcasa de protecție. Pe scurt, încărcați inductiv fără limite!

Protejați la maximum

Pentru a scuti utilizatorii iPhone de stresul și cheltuielile cu reparațiile, am creat o carcasă care protejează robust telefonul de deteriorări. Colțurile ranforsate amortizează impactul telefonului care lovește o suprafață dură, prevenind loviturile în carcasă. Am confirmat acest lucru în testele riguroase Absorber175™ - iPhone-ul a lovit de 26 de ori betonul de la o înălțime de 175 cm. Rezultatul? Zero daune. Cu MagCase™ vă protejați telefonul la maximum.

PZH

Un experiment de cercetare dscout a arătat că utilizatorul mediu își ține telefonul în mână aproape 2,5 ore pe zi. MagCase™ este aprobat de Institutul Național de Igienă, garantând că nu conține substanțe nocive și este sigur pentru sănătatea ta - indiferent de cât timp petreci cu telefonul.

ROHS

Atunci când protejăm telefoanele, suntem conștienți de grija pentru planetă.m.in. MagCase™ a trecut certificarea RoHS într-un laborator independent - aceasta înseamnă că este ecologic și se încadrează în directivele stricte ale UE privind conținutul de metale grele și substanțe periculoase ( plumb, mercur sau cadmiu).

Continuați fără efort

Nimic nu este mai enervant decât o carcasă nepotrivită care afectează funcționarea butoanelor telefonului. Cu MagCase™, această problemă nu există, deoarece carcasa noastră este ca un articol de îmbrăcăminte făcut pe măsură. Elasticitatea ridicată a materialului înseamnă că carcasa se înfășoară perfect în jurul iPhone-ului, oferind funcționalitate completă și protecție puternică. MagCase™ este atât de moale încât este aproape imperceptibilă atunci când folosiți butoanele. Confort de utilizare demn de un iPhone!

Bucurați-vă de design

iPhone-ul atrage privirile prin designul său. Așa că știm cât de important este ca husa să nu strice aspectul original al telefonului. Cu MagCase™, iPhone-ul dvs. arată așa cum a arătat întotdeauna - elegant și atemporal. Carcasa este subțire și complet transparentă, astfel încât acoperă telefonul fără să interfereze cu designul acestuia. Protecție solidă într-o formă discretă - iată ce este MagCase™.

• testată la cădere până la o înălțime de 175 cm
  • compatibil cu sistemul MagSafe
  • rezistent la șocuri și impact
  • tehnologia EasyClick™ Buttons